Маж во јавен превоз се мачка со средството за дезинфекција по цело тело – тоа не е за бањање (видео)

На социјалните мрежи се појави едно необично видео – маж си се служи со средството за дезинфекција и се мачка по цело тело како да е шампон.

mazh-vo-javen-prevoz-se-machka-so-sredstvoto-za-dezinfekcija-po-celo-telo-toa-ne-e-za-banjanje-video-01.jpg

Некои луѓе очигледно не ја разбираат целта на средствата за дезинфекција.

Во јавниот превоз тие се поставени за секој патник да си ги дезинфицира рацете, но овој маж во Италија решил дека треба да се „избања“ со алкохол.

Стефаниа Еспосито на Фејсбук објави видео на кое се гледа како маж влегува во автобус, со „засукани“ ногавици и почнува да се дезинфицира по цели нозе.

Која е целта – никој не знае…  

La prudenza non è mai troppa🤣🤣

Posted by Stefania Esposito on Saturday, 12 September 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *