Дечко ѝ не ја сменил перницата 10 години, таа скришно му ја испрала – ја советуваат да го замени дечкото

На ТикТок може да се види сѐ и сешто, како на пример видео од девојка која ја пере и светнува перницата на дечкото кој одбивал да ја испере цели 10 години – ужасно!

dechko-i-ne-ja-smenil-pernicata-10-godini-taa-skrishno-mu-ja-isprala-ja-sovetuvaat-da-go-zameni-dechkoto-01.jpg

Девојка се снимала додека му ги пере пожолтените перници на момчето за првпат во 10 години – јавноста е згрозена и ја советуваат да си го замени дечкото наместо перниците.

ТикТок видео вирално се прошири откако девојка без срам јавно сподели дел од нејзиното секојдневие.

Нејзиното момче одбивало да си ги смени старите перници кои не биле испрани ниту еднаш во изминатите 10 години.

Таа начекала момент додека тој е на работа и го снимила процесот на перење и светнување на перниците како нови.

Освен што сподели грозна приказна, сепак има и по нешто добро – односно совет како да ги исперете пожолтените перници.

Ги ставила перниците да се киснат во када полна со вода.

Потоа ставила две таблети за перење садови во машина и малку сода бикарбона, па ги натапкала со стап за да упијат.

На крај додава белило и ги става во машина за перење облека.

Погледнете го резултатот:

@itsamemargieo

This was worth driving to 3 different stores to find borax #pillowwashing #cleaning #ScienceAtHome #satisfying

♬ Steven Universe – L.Dre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *