Кога си малер и ќе ти го прегазат фотографот среде запросување (видео)

Видео од маж чие запросување е прекинато поради тоа што велосипедист му го згази фотографот стана вирален хит.

koga-si-maler-i-kje-ti-go-zgazat-fotografot-srede-zaprosuvanje-video-01.jpg

Крис Виго сакал да романтичен начин да ја запроси својата 22-годишна девојка Ангелика Ривера.

Чинот испланирал да биде на Бруклинскиот мост во Њујорк.

koga-si-maler-i-kje-ti-go-zgazat-fotografot-srede-zaprosuvanje-video-02.jpg

Но, работите тргнале во погрешна насока кога фотографот што го ангажирал да го овековечи романтичниот миг бил удрен од велосипедист за време на запросувањето.

Видеото стана вирален хит:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *