Луѓе на кои нема да им поверувате за годините ако не им ги проверите документите

Некои луѓе изгледаат неверојатно младолико, додека други многу повозрасно од што навистина се… Познавате ли некои такви?

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-01.jpg

На некои луѓе и покрај тоа што одамна се полнолетни им бараат лична карта, на други не им веруваат дека веќе се реализирани во улогата на родители, трети пак изгледаат многу повозрасно од што навистина се…

Понекогаш годините и изгледот не соодветствуваат, односно некои луѓе изгледаат многу помладо или постаро од што се.

Во такви случаи нема да им поверувате колку години имаат сѐ додека не ви покажат документи.

Некои такви примери:

„На оваа фотографија двете имаме по 21 година“.

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-02.jpg

„24-годишна мајка на 2 деца, третото е на пат.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-03.jpeg

„Дедо ми тука има 42 години и 7 деца.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-04.jpg

„Ниту брадата не ми помогна да изгледам постаро.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-05.jpg

Верувале или не, тој има 32 години.

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-06.jpg

„Бебе“ со брада.

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-07.jpg

„Мајка ми на 7 години изгледала како средовечна секретарка.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-08.jpg

„Дедо ми при крај на служењето на воениот рок.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-09.jpg

„На оваа фотографија имам само 15 години, а изгледам како тетка што бара работа.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-10.jpg

„Јас сум лево на фотографијата и имам 28 години.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-11.jpg

„Тука имам 12 години и изгледам како тетка од 45.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-12.jpg

„Тука имам 10 години, но изгледам мнооогу постаро.“

lugje-na-koi-nema-da-im-poveruvate-za-godinite-ako-ne-im-gi-proverite-dokumentite-13.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *