Тотално непрепознатлива – Клои Кардашијан повторно го смени изгледот (фото)

Во последно време Клои постојано го менува изгледот до непрепознатливост, а фановите реагираат дека воопшто не личи на себе.

totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-01.jpg

Клои Кардашијан е позната по тоа што често го менува имиџот, но освен тоа, таа пречесто целосно го менува личниот опис.

Честопати се случува да објави фотографија од себе на која дури ни најверните фанови не можат да ја препознаат.

Неодамна таа драстично го смени изгледот, а откако сите се навикнаа на новиот лик, сега повторно изненадува со промена, овојпат и со темна коса.

Новиот изглед на Клои:

totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-03.jpg
totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-04.jpg
totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-05.jpg
totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-06.jpg
totalno-neprepoznatliva-kloi-kardashijan-povtorno-go-smeni-izgledot-foto-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *