3-те најомразени хороскопски знаци (и зошто потајно всушност се најдобри)

Егоманијаци, злобни, дволични… На овие хороскопски знаци им ги лепиме најлошите епитети, а не знаеме што всушност се крие под површината.

3-te-najomrazeni-horoskopski-znaci-i-zoshto-potajno-se-najdobri-01.jpg

Тие се најомразените хороскопски знаци. Многумина ги перципираат како лоши и не ги посакуваат во своја близина?

Но, што мислиме ние за нив, а што е реалноста?

Лав

Како изгледа:

Познати се како егоманијаци. Ќе ги видите со 10 шопинг ќеси, како зборуваат погласно од вас и се гледаат колку се убави на предната камера од телефонот.

Како e навистина:

Тие се многу креативни, зрачат со топлина и имаат многу таленти. Нивниот оган и изборот на вистинските зборови ќе ве мотивира и вас. Храбри се, секогаш тука за вас и се грижат какво мислење имате за нив. Длабоко во себе се чувствителни и потребна им е екстра љубов.

Близнаци

Како изгледа:

Изгледаат дволични и во улогата на пријатели ќе бидат час топли, час студени. Ви откажуваат планови, ги откриваат вашите тајни наоколу и не затвораат уста.

Како e навистина:

Мислат интензивно како за двајца. Константно бараат нови искуства и ќе ви кажат отворено сѐ во врска со себе. Имаат брилијантни комуникациски вештини, но и се многу внимателни слушатели. Флексибилни се и можат да се поврзат со секого. Немаат предрасуди за ништо.

Скорпија

Како изгледа:

Изгледаат како злобен лик од филм. Околу нив има некоја мистерија и како да живеат за одмазда. Знаат да бидат мрачни и да коваат тероии на заговор.

Како e навистина:

Да, мистериозни се, но не затоа што се злобни, туку затоа што треба да се чувствуваат безбедно пред да се отворат некому. Нивното студенило всушност им е штит затоа што многу емоционално ги доживуваат работите.

Кога еднаш ќе одлучат дека можат да ви веруваат, тие ќе се отворат пред вас и ќе ја запознаете нивната вистинска страна. Никогаш не се дел од површни озборувања и сакаат вистинска интимност и квалитетна комуникација. Ќе сторат сѐ што можат за да ги заштитат луѓето што ги сакаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *