Албино нане, уши на гуска: 12 работи од секојдневието кои можеби не сте ги виделе

Од внатрешноста на цистерна во брод за пренос на течен природен гас до јаболко на кое и внатрешноста му е црвена…

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-01.jpg

Постојат милиони работи во светот кои се дел од секојдневниот тек на животот, но можеби ги немаме видено со свои очи.

Работи од секојдневието кои можеби не сте ги виделе:

Јаболко на кое и внатрешноста му е црвена

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-02.jpg

Инсект во растение

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-03.jpg

Внатрешноста на цистерна во брод за пренос на течен природен гас

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-04.jpg

Лубеница во форма на пирамида

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-05.jpg

За време на зајдисонце облак оставил сенка на небото

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-06.jpg

Предниот дел на воз наменет за чистење на снег

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-07.jpg

Албино нане

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-08.jpg

Внатрешната страна на душек на дување

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-09.jpg

Удирање на молња

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-10.jpg

Скелет од желка

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-11.jpg

Ушите на гуските

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-12.jpg

„Коцка“ во форма на топка

albino-nane-ushi-na-guska-12-raboti-od-sekojdnevieto-koi-mozhebi-ne-ste-gi-videle-13.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *