„Венчај се кога ќе бидеш подготвен за тоа, а не пред да наполниш 30“ – 8 лекции поради кои ќе го засакате животот (фото)

Сите во одреден период од животот сме биле под некаков притисок. Заврши го ова училиште, запиши се на овој факултет, сега најди добра работа, заработи брзо пари, ожени/омажи се „со време“… и никој не сфаќа колку овие ултиматуми влијаат погубно врз нашата личност и самодоверба.

8-lekcii-poradi-koi-ke-go-zasakate-zivotot-01.jpg

Па за промена, направете нешто што ќе ве направи среќни.

Прочитајте ги овие 8 лекции кои ги заменуваат ултиматумите и (повторно) засакајте го животот:

8-lekcii-poradi-koi-ke-go-zasakate-zivotot-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *