Чак Норис и Силвестер Сталоне се на врвот – актери коишто ретко умираат во филмовите

Сте забележале дека одредени актери постојано „умираат“ во филмовите? Еден од нив е дефинитивно Шон Бин кој „умре“ дури 23 пати на филмското платно. Актерот познат по улогите во Game Of Thrones, The Lord of the Rings и Goldeneye едноставно ја има таа карма.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite-01.jpg

Но, постојат актери кои навистина ретко умираат на филмското платно.

Еве кои се тие: (внимавајте – има спојлери)

Чак Норис

Навистина е непобедлив. Норис има умрено само во Enter the Dragon.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (1).jpg

Марк Волберг

И покрај многубројните улоги и Валберг е еден од актерите кои ретко умираат на филм, односно само во Fear и The Perfect Storm.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (7).jpg

Вил Смит

„Смртта“ на славниот актер сме ја виделе само во 2 филма: I Am Legend и 7 Pounds.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (8).jpg

Силвестер Сталоне

Слично како и Чак Норис, и Сталоне има „умрено“ само во еден филм: F.I.S.T.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (6).jpg

Дајен Кругер

Актерката ја доживеа смртта на филмското платно само во Inglorious Bastards.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (4).jpg

Арнолд Шварценегер

Актерот умре само во End Of Days, а постојано успева да се врати во продолженијата на Terminator.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (2).jpg

Стивен Сигал

Филмската смрт на актерот ја посведочивме во Executive Decision и Machete.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (3).jpg

Едвард Нортон

Актерот умре само во The Painted Veil и покрај многубројните филмски остварувања.

Akteri-koisto-retko-umiraat-vo-filmovite (5).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *