10 бои за вашите нокти кои вреди да ги испробате оваа есен (фото)

Оваа есен нуди неверојатно многу можности за трансформација на вашите нокти. Во мода се многу нежни, неутрални тонови, но и некои изненадувачки нијанси како експлозивната розова магента.

10-boi-nokti-esen-01.jpg

Повторно се враќаат холографските мотиви во мода, како и омбре ноктите. Еве кои бои ќе бидат во тренд оваа есенска сезона кога станува збор за маникирот:

Нежна, бебешко сина

10-boi-nokti-esen (3).jpg

Топла, есенско црвена

10-boi-nokti-esen (1).jpg

Петролеј зелена

10-boi-nokti-esen (2).jpg

Млечно чоколадо

10-boi-nokti-esen (8).jpg

Сјајна магента

10-boi-nokti-esen (5).jpg

Светлосива

10-boi-nokti-esen (7).jpg

Златни светки

10-boi-nokti-esen (4).jpg

Песочна нијанса

10-boi-nokti-esen (10).jpg

Омбре нокти

10-boi-nokti-esen (9).jpg

Холографски нокти

10-boi-nokti-esen (6).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *