Мажите одбраа: Облека која лошо им стои дури и на најзгодните девојки

Потсвесно, секоја девојка и жена сака да го привлече машкото внимание. Но, ако облечете некое од овие парчиња облека, тоа ќе го направите на погрешен начин.

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-001.jpg

Ова е листа на облека и додатоци кои сите мажи сметаат дека ужасно стојат, дури и на најзгодните девојки:

Леопард принт

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-01.jpg

Палто без никаков облик

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-02.jpg

Лажно крзно

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-03.jpg

Масивни обетки

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-04.jpg

Комбинезон

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-05.jpg

Кадифени тренерки

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-06.jpg

Венче со лажни цветови

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-07.jpg

Штикли на огромна платформа

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-08.jpg

Балетанки

mazite-odbraa-obleka-koja-losho-im-stoi-duri-i-na-najzgodnite-devojki-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *