9 секс пози со кои интимно ќе се поврзете со партнерот на подлабоко, емотивно ниво (18+)

Одредени сексуални положби се за „набрзинка“ и кратко, но слатко уживање. Други пак се да ни помогнат да се поврземе со партнерот на емотивно ниво, продлабочувајќи ја интимноста во врската.

9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo-01.jpg

Секако, тука е класичната „мисионерска“ положба, но и уште 8 други кои дополнително ќе го зачинат вашиот сексуален живот, правејќи го повозбудлив од кога и да е. Но, дополнително ќе ве натераат и да се чувствувате поблиску до партнерот. Време е за носи, есенски авантури:

9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (9).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (8).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (7).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (6).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (5).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (4).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (3).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (2).jpg
9-seksualni-polozbi-za-podlaboko-intimno-nivo (1).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *