Забавни илустрации кои докажуваат дека постојат само два вида луѓе

Психологијата се обидува да ни го објасни нашето однесување, нашите навики, нашите желби и вкусови. Но, за многу нешта, сите луѓе можат да се поделат во само две категории.

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-01.jpg

За повеќето работи во животот, постојат само два вида луѓе. На пример, или сте личност која доцни, или сте личност која секогаш е готова навреме. Или веднаш одговарате на пораките и пропуштените повици, или ви требаат неколку денови.

Во продолжение можете да погледнете неколку забави илустрации што го покажуваат токму ова:

Луѓе кои спијат со една перница и луѓе на кои им е потребен цел куп

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-02.jpg

Луѓе кои носат влечки и чорапи и луѓе за кои тоа е незамисливо

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-03.jpg

Луѓе кои се будат со еден аларм и луѓе кои секое утро ја користат опцијата „snooze“

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-04.jpg

Луѓе кои спијат што е можно пораширено и луѓе кои не мрднуваат во текот на ноќта

Луѓе кои се подготвуваат цела вечност и луѓе кои се готови за 5 минути

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-06.jpg

Луѓе кои не ги јадат крајчињата од пицата и луѓе кои ја „чистат“ целата чинија

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-07.jpg

Луѓе за кои 10% батерија е малку и луѓе за кои 10% се доволни за цел ден

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-08.jpg

Луѓе кои веднаш одговараат на пораките и повиците и луѓе кои ги нема никаде по неколку денови

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-09.jpg

Луѓе кои сакаат темно чоколадо и луѓе кои сакаат бело

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-10.jpg

Луѓе кои сакаат да се сами и луѓе кои се најсреќни во друштвото на други

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-11.jpg

Луѓе кои читаат печатени книги и луѓе кои преферираат електронска верзија

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-12.jpg

Ранобудни луѓе и „ноќни птици“

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-13.jpg

Луѓе кои спијат со чорапи и луѓе кои спијат боси

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-14.jpg

Луѓе кои ставаат кечап врз помфрит и луѓе кои го мразат тоа

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-15.jpg

Луѓе кои јадат пица со прибор и луѓе на кои не им требаат виљушка и нож

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-16.jpg

Луѓе кои сакаат да ја прочитаат книгата и луѓе кои повеќе уживаат во филмската адаптација

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-17.jpg

Луѓе кои сакаат чизбургер и луѓе кои уживаат во обичен хамбургер

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-18.jpg

Луѓе кои сакаат чај и луѓе кои пијат само кафе

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-19.jpg

Луѓе кои без проблем јадат во кревет и луѓе кои јадат само на маса

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-20.jpg

Луѓе кои уживаат на ладно време и луѓе кои преферираат летни горештини

zabavni-ilustracii-koi-dokazhuvaat-deka-postojat-samo-dva-vida-lugje-21.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *