3-годишниот Реџеп ја победи страшната болест и заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје

Реџеп е многу мал, но покажа дека е многу голем борец на кој само можеме да му се восхитуваме.

3-godishniot-redjep-ja-pobedi-strashnata-bolest-i-zadzvoni-na-dzvoncheto-vo-detskata-klinika-vo-skopje-01.jpg

Од Здружението за поддршка на децата болни од рак, САНО, информираат за извојуваната битка на малиот и храбар Реџеп со видео снимено на Детската клиника во Скопје.

Реџеп има само три години и може слободно да се пофали дека ги направил трите најважни работи во животот !

1. Не плаче, туку среќен е и по цел ден се смее!

2. Победи страшна болест, па здрав по цел ден игра!

3. Храбар е и може светот да го сврти наопачки!

Да си жив и здрав Реџеп и само напред!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *