Маж со оглас на Фејсбук бара девојка, откако 11 години бил сингл

Дали Алан на шеговит начин ќе успее да пронајде девојка или пак со овој потег изгледа очајно… Што мислите вие?

mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-01.jpg

Алан Иан Клејтон (30) по 11 години сингл живот одлучил да се огласи сам на Фејсбук за да си пронајде девојка.

Тој се опишал како „слободен“ и во „добра кондиција“.

mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-02.jpg

Работи како возач на камион и вели дека во љубовта не му оди воопшто, пробал дури и со апликации за состанување, но не може да си пронајде девојка.

Сите негови пријатели почнале да стапуваат во брак, па и нему му се јавила желбата да си ја пронајде својата сродна душа.

mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-03.jpg

Огласот на Алан – забавна или очајна идеја, што мислите вие?

mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-07.jpg
mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-05.jpg
mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-06.jpg
mazh-so-oglas-na-fejsbuk-bara-devojka-otkako-11-godini-bil-singl-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *