По речиси две децении – како изгледаат денес актерите од „Млади бунтовници“?

Поминаа речиси две децении од популарната „Млади бунтовници“ – аргентинската серија што ни ја обележа младоста – па сигурно ве интересира како изгледаат актерите денес.

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-01.jpg

Серијата премиерно се емитуваше во далечната 2002-ра. Главните ликови во серијата беа учениците во престижното средно училиште Elite Way, и сите будно ги следевме нивните драми и љубовни проблеми.

А, ако сте ја гледале серијата, сигурно на цел глас сте ги пееле и песните на Erreway – бендот составен од Пабло, Марица, Мануел и Миа.

После толку многу години, сигурно ве интересира како изгледаат актерите:

Бенхамин Рохас – Пабло

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-02.jpg

Камила Бордонаба – Марица

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-03.jpg

Фелипе Коломбо – Мануел

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-04.jpg

Џорџина Моло – Луна

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-05.jpg

Луисана Лопилато – Миа

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-06.jpg

Анхелес Балбиани – Фели

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-07.jpg

Микаела Вазкез – Пилар

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-08.jpg

Хорхе Магио – Томас

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-09.jpg

Диего Гарсија – Маркос

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-10.jpg

Јазмин Бекар Варела – Лухан

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-11.jpg

Викторија Маурете – Вико

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-12.jpg

Диего Месаглио – Гвидо

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-13.jpg

Инес Паломбо – Сол

posle-rechisi-dve-decenii-kako-izgledaat-denes-akterite-od-mladi-buntovnici-14.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *