Твитер предизвик од ЦИА за идни детективи: Пронајдете 10 разлики на фотографиите

Вашата способност за воочување на детали и ситници уште еднаш е ставена на тест – овојпат директно од ЦИА преку вирален твит.

tviter-predizvik-od-cia-za-idni-detektivi-pronajdete-10-razliki-na-fotografiite-001.jpg

Дел од разликите се очигледни, но има и некои за кои ќе се помачите. Колку тие се лесни и очигледни?

Немате многу време, фрлете се во потрага:

tviter-predizvik-od-cia-za-idni-detektivi-pronajdete-10-razliki-na-fotografiite2.JPG
tviter-predizvik-od-cia-za-idni-detektivi-pronajdete-10-razliki-na-fotografiite-001.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Колку успеавте да најдете?

tviter-predizvik-od-cia-za-idni-detektivi-pronajdete-10-razliki-na-fotografiite-002.jpg
https://twitter.com/CIA/status/1303708599202590720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303708599202590720%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crnobelo.com%2Fzabava%2Ftestovi-i-kvizovi%2F79850-tviter-predizvik-od-cia-za-idni-detektivi-pronajdete-10-razliki-na-fotografiite%3Fshowall%3D1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *