Хит меме: Лицето на Клои Кардашијан изобличено во рекламна кампања – „Сакаш ли да бидеш Бијонсе?“

Низа исмејувачки твитови на сметка на Клои Кардашијан – „Како да прифатиме совети за убавина од некој што не го прифаќа изгледот на своето лице?“

hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-sakash-li-da-bidesh-bijonse-01.jpg

Клои Кардашијан е ново лице на брендот за козметика „Ipsy“, но луѓето ширум светот дефинитивно не го одобруваат изборот на брендот затоа што Клои на рекламните фотографии изгледа непрепознатливо.

hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-05.jpgфотографија од Клои кога беше помлада и поприродна

Лицето на ријалити ѕвездата повторно е драстично променето.

Клои е позната по тоа што користи многу Фотошоп и драстично го едитира своето лице на фотографиите. Многумина на шега се прашуваат дали брендот рекламира шминка или пак пластична хирургија.

hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-08.jpg

Жените коментираат дека не прифаќаат совети за убавина од личност која самата не си го прифаќа своето лице и го изобличува на фотографиите.

hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-10.jpg
hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-09.jpg

На Твитер некои дури изгледот на нејзиното лице го споредија со лицето на Бијонсе.

Фотографиите од кампањата:

hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-07.jpg
hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-vie-reklamirate-shminka-ili-plastichna-hirurgija-06.jpg

Дел од шеговитите твитови:

https://twitter.com/asiajuliaa/status/1310911608215031808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1310911608215031808%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crnobelo.com%2Fnovosti%2Fshou-biznis-i-trac%2F79855-hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-sakash-li-da-bidesh-bijonse
https://twitter.com/zacharyjelks/status/1310799334838095872?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1310799334838095872%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crnobelo.com%2Fnovosti%2Fshou-biznis-i-trac%2F79855-hit-meme-liceto-na-kloi-kardashijan-izoblicheno-vo-reklamna-kampanja-sakash-li-da-bidesh-bijonse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *