За колку време ќе го пронајдете парот кој се разликува?

za-kolku-vreme-ke-go-pronajdete-parot-koj-se-razlikuva-01.jpg

30 момци ги запросуваат своите девојки. Но, само еден, го прави тоа на поинаков начин. Ќе успеете да го најдете парот кој се разликува? 

za-kolku-vreme-ke-go-pronajdete-parot-koj-se-razlikuva-02.jpg

Само еден од момците го крие прстенот позади грбот.

za-kolku-vreme-ke-go-pronajdete-parot-koj-se-razlikuva-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *