Лошо испеглана облека, нечист телефон: 10 работи кои прават жената да изгледа несредено

Тајната на убавиот и негуван изглед се крие во малите работи на кои, за жал, некои жени понекогаш подзабораваат.

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-01.jpg

Дали познавате некоја жена која како постојано да ви изгледа несредено, иако обрнала внимание на изгледот?

Малите работи во стајлингот, прават голема разлика.

Работи кои прават жената да изгледа несредено:

Многу износени или нечисти чевли/патики

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-02.jpg

Остатоци од пудра на кожата

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-03.jpg

Израснати гелни нокти или несредени кутикули

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-04.jpg

Лоши вештачки трепки

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-05.jpg

Сапун под прстените

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-06.jpg

Чанта преполна со сметки и хартии

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-07.jpg

Несоодветно избрана долна облека

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-08.jpg

Лошо испеглана облека

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-09.jpg

Траги од шминка на рацете

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-10.jpg

Нечист телефон

losho-ispeglana-obleka-nechist-telefon-10-raboti-koi-pravat-zenata-da-izgleda-nesredeno-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *