14 смешни фотографии направени во вистинскиот миг

Смешните фотографии секогаш се добар рецепт за разубавување на денот. Веруваме дека овие ќе успеат во тоа…

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-01.jpg

Животот е непредвидлив, а понекогаш луѓе успеваат тоа случајно да го уловат на камера.

Смешни фотки од секојдневието:

„Си читав книга и пријателката ме фотографирала бидејќи не знаела што се случува со мојата рака.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-02.jpg

„Изгледа дека мојот сопруг си пронајде ново семејство.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-03.png

„Од каде израсна оваа глава на кравата?“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-04.jpg

„Кога со правилно позирање ќе успееш да изгледаш како џин.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-05.jpg

„Лансирање на огномет уловено во вистинскиот миг.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-06.jpg

„Совршено поклопување на дезени.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-07.jpg

„Се „претопија“ во една мачка.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-08.jpg

„Кога ќе претераш со доближување до камерата“.

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-09.jpg

„Кога тепихот ти е во тон.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-10.jpg

„Изгледа како да носам мал човек во ранецот.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-11.jpg

„Што се случува тука?“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-12.jpg

„Изгледаме како едно, зарем не?“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-18.jpg

„Кога ќебето и кучето се едно.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-13.jpg

„Кога мачката глуми презентерка на временска прогноза.“

14-smeshni-fotografii-napraveni-vo-vistinskiot-mig-14.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *