Ладни како камен: Разликата помеѓу односот на Доналд со Меланија и неговиот противник со сопругата (видео)

Доналд и Меланија повторно ги покажаа ладните односи – по дебатата со противникот Бајден, очигледна е разликата во брачните односи помеѓу двајцата кандидати за претседател на САД.

kako-donald-se-pozdravuva-so-melanija-posle-debata-a-kako-negoviot-protivnik-so-soprugata-1.jpg

По дебатата помеѓу двајцата кандидати за претседател на САД, која се одвиваше пред неколку дена и траеше час и половина, а повеќето ја доживеаја повеќе како анксиозен напад отколку дебата, имаше еден интересен момент кој не помина незабележано.

Сопругите на кандидатите излегоа на сцена да ги поздрават своите мажи и да се фотографираат со нив, но веќе може да погодите кој пар изразил потопли емоции.

Џо Бајден доби долга и полна љубов прегратка од сопругата Џил… додека Доналд доби еден ладен поздрав со рака од Меланија

Има разлика, нели?

kako-donald-se-pozdravuva-so-melanija-posle-debata-a-kako-negoviot-protivnik-so-soprugata-01.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *