12 луѓе си ги покажаа „срамните“ фотографии од детството

Имате ли стари албуми во кои има фотографии кои не би сакале никој да ги види? Овие луѓе се осмелија да ги покажат…

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-01.jpg

Во текот на животот се менуваме многу и сите имаме некои фази во кои не сме многу горди на тоа како сме изгледале.

Од лош стајлинг до ужасни фризури, сето тоа е дел од нашето минато, но и од нашите албуми.

Луѓе споделија фотографии од нивното детство и младост на кои слатко се смеат денес:

„Имам 20 години и конечно собрав храброст да му покажам на светот што им направив на моите веѓи на 12 години.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-02.jpg

„Во 5-то одделение мислев дека сум најмодерна од сите.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-03.jpg

„Со мојата најдобра другарка глумевме дека снимаме спот – да, женски сме двете.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-04.jpg

„Ова ми е фотографија од основно училиште на која изгледам како да сум учителка.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-05.jpg

„Не знам зошто на 12 години изгледам како средовечна библиотекарка.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-06.jpg

„Ова ми беше омилената капа.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-07.jpg

„Мислам дека изгледам како најмладиот брокер на светот.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-08.jpg

„На 10 години добив на подарок гламурозна фотосесија, на која изгледам постаро од што сега на 40 години.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-09.jpg

„Мислев дека изгледам кул.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-10.jpg

„Не знам кои модни трендови ги следев тогаш.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-11.jpg

„Ви се верува ли дека мајка ми платила на некој за да ме потстрижи вака?“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-12.jpg

„На 13 години ѝ позирав на баба ми.“

12-lugje-koi-si-gi-pokazaa-sramnite-fotografii-od-detstvoto-i-mladosta-13.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *