„Пред и потоа“: Фото-споредби кои ќе ве натераат веднаш да го средите домот

Чистењето е обврска што сите ја одолговлекуваме, но кога конечно ќе ја завршиме, чувството на задоволство е неспоредливо.

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-01.jpg

Понекогаш, потребни ни се денови, па дури и месеци да се убедиме да го средиме расфрланиот шкаф или собата која постепено сме почнале да ја користиме како склад. Ако моментално и вие сте во ваква ситуација, тогаш овие фото-споредби сигурно ќе ве мотивираат да се фатите за работа уште денес.

Во продолжение можете да погледнете неколку „пред и потоа“ фотографии од корисници на Reddit кои конечно го средиле нередот во домот:

„Навистина сум задоволен од резултатот“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-02.jpg

„Конечно го средив најголемиот неред во домот“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-03.jpg

„Вистинско уживање!“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-04.jpg

„Ретко објавувам вакви фотографии бидејќи се срамам од мојот неред, но конечно се натерав да ги фрлам и донирам работите што не ми требаат“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-05.jpg

„Горда сум што го средив гардероберот“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-06.jpg

„Го претворив овој неред во спална соба“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-07.jpg

„Откако наполнив 11 вреќи со облека за донирање, конечно можам да кажам дека гардероберот ме прави среќна“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-08.jpg

„Интернетот е вистинска инспирација. Секојпат кога сакав да се откажам, се мотивирав со вакви фото-споредби“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-09.jpg

„Конечно ги средив чаршафите!“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-10.jpg

„Пред и потоа од мојот накит. Сега конечно можам да ги видам сите парчиња накит што ги имам“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-11.jpg

„Денес ги средив зачините“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-12.jpg

„Сега изгледа многу подобро“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-13.jpg

„Брзо чистење – ми требаа само 20-тина минути, а се чувствувам многу подобро“

pred-i-potoa-foto-sporedbi-koi-kje-ve-nateraat-vednash-da-go-sredite-domot-14.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *