2-годишно детенце има најдобар другар костур (фото)

Пластичниот скелет е најдобар другар на едно 2-годишно детенце. Абигејл Брејди, мајката на Тео, редовно прави фотки од двајцата најдобри другари.  

2-godisno-detence-ima-najdobar-drugar-kostur-foto-01.jpg

Костурот го нашле при чистење на визбата за време на поплава. Тео успешно го „спасил“ од поплавата – побарал помош од мајка му за да го качат по скалите.

View this post on Instagram

Some friendships never die

A post shared by Abby//Abigail (@abigailkbrady) on

„Костурот има и име – Бени и си го носиме секаде со нас. Тео сака да го храни и да гледа како храната му паѓа низ ребрата. Луѓето околу нас секогаш се забавуваат и смеат од срце“.

https://www.instagram.com/reel/CFfiwXAhdPN/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *