8 секс пози за оние кои не сакаат контакт со очи

Доколку сакате да се концентрирате на чинот и да бидете сосема опуштени без партнерот да ја гледа вашата фацијална експресија, овие секс пози се за вас…

8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-01.jpg

Некои луѓе сакаат контакт со очите за време на секс затоа што тоа им дава интимна поврзаност на едно повисоко ниво, но други не.

Ако сте во втората група, овие секс пози се совршени за вас:

8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-02.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-09.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-08.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-07.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-06.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-05.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-04.jpg
8-seks-pozi-za-onie-koi-ne-sakaat-kontakt-so-ochi-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *