Карлеуша е српската Клои Кардашијан со фотошопирано лице и уште 11 Фотошоп грешки

Некои луѓе се непрепознатливи на фотографиите на Инстаграм, а светските медиуми и корисниците на социјални мрежи неретко на ваквите листи ја ставаат и Јелена Карлеуша.

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-01.jpg

Луѓето, за жал, сè почесто ги едитираат своите фотографии пред да ги стават на Инстаграм.

Меѓу низата примери за лош или премногу Фотошоп е и Јелена Карлеуша повторно.

Во светските медиуми и на социјалните мрежи ја пишуваат како српската Клои Кардашијан што обожава да си го менува лицето со Фотошоп до непрепознатливост.

Фотошоп грешки:

Кога ќе си ставите стомачни мускули:

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-02.jpg

Кога со Фотошоп сонцето е и пред вас и зад вас

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-03.jpg

Кога нема да успеете да ангажирате модел кој е навистина во бременост

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-04.jpg

Кога на спонатните фотки сте непрепознатливи за разлика од исценираните

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-05.jpg

Кога ќе си ја „смените“ кожата

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-06.jpg

Кога ќе си „додадете“ коски со Фотошоп

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-07.jpg

Кога ќе претерате со белеењето на забите

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-08.jpg

На кој му се потребни органи во денешно време?

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-09.jpg

Кога го тенчите струкот и „страдаат“ прстите…

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-10.jpg

Инстаграм фотографија vs. скриншот од видео во живо

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-11.jpg

Кога ќе претерате во сѐ…

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-12.jpg

Кога на интервју ќе се појавите непрепознатливи:

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-13.jpg

Инстаграм vs. реалност:

karleusha-e-srpskata-kloi-kardashijan-so-fotoshopirano-lice-i-ushte-11-fotoshop-greshki-14.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *