Кавалерски гест на српските улици: Дедо ѝ држи чадор на полицајка (фото)

Фотографија направена на улица во Србија вирално се шири по социјалните мрежи – возрасен кавалер ѝ држи чадор на полицајка-сообраќаец додека го регулира сообраќајот.

kavalerski-gest-na-srpskite-ulici-dedo-i-drzhi-chador-na-policajka-foto-01.jpgфото: Adria Media Group

Сте се сетиле ли некогаш на ваков потег? Сте помислиле ли како им е на сообраќајците кои мора да регулираат и додека врне дожд?

Возрасен господин го покажа на дело кавалерството, а неговиот потег бил уловен на фотографија.

Не е познато колку долго траело ова, но важен е гестот и примерот кој го поставува – секоја чест!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *