10 лекции кои ги учите од „лошиот“ секс

Понекогаш, мора да го искусите лошиот секс, за да ја откриете неговата фантастична страна.

10-lekcii-koi-gi-ucite-od-loshiot-seks-001.jpeg

Што ќе научите низ лошото и непријатно искуство?

1. Многу е важно да ги знаете границите на партнерот, но и своите. Не сите изненадувања се добри и посакувани. Зборувајте.

2. Бакнувањето е важно.

3. Добриот секс не е исто што и оргазам.

4. Сексот е добар, само ако го разбирате како „привилегија.“ Никогаш не мислете дека го должите некому или некој ви го должи вам.

5. Ако нешто е непријатно или боли – треба во истата секунда да заврши.

6. Звучните ефекти се секогаш добредојдени.

7. Во ред е да сакате нешто обично и да немате фетиши. Тоа не значи дека сте лоши во кревет.

8. Не мора да бидете сериозни. Насмевнете се. Но, не се потсмевајте.

9. Држете се до контрацепцијата која вие сметате дека е најбезбедна.

10. Не бидете себични.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *