Пожешки од кога било: Календарот на згодните австралиски пожарникари за 2021-ва

По катастрофалните пожари во Австралија и неверојатните загуби, австралиските пожарникари ја враќаат насмевката со својата хумана мисија.

pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-01.jpg

Aвстралиските пожарникари веќе години наназад позираат во разголено издание и со помош на календарот собираат средства за хуманитарни цели.

Особено по катастрофалните 2019 и 2020 кога во Австралија имаше огромни пожари и неверојатна загуба на животински свет, нивниот календар годинава ќе биде поважен од кога било.

Собраните средства ќе се користат за третирање на повредените животни од пожарите и за враќање на нивните природни живеалишта во првобитната состојба.

Календарот на австралиските пожарникари за 2021-ва:

pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-15.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-14.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-13.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-12.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-11.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-10.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-09.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-08.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-07.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-06.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-05.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-04.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-03.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-02.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-01.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-18.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-17.jpg
pozheshki-od-koga-bilo-kalendarot-na-zgodnite-avstraliski-pozharnikari-za-2021-va-16.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *