4 секс пози за паровите кои мислат дека веќе ништо не може да ги изненади (18+)

Кога ќе помине експериментирањето во првите неколку месеци од врската, не мора да следи монотонија.

4-seks-pozi-na-parovite-koi-mislat-deka-vekje-nisto-ne-moze-da-gi-iznenadi-3.jpg

Овие 4 секс пози се за долгогодишни парови кои не се плашат да предложат нешто ново, а воедно се убедени дека веќе ништо не може да ги изненади во креветот.

Дозволете му на партнерот да ви го побие мислењето со следниве 4 пози:

4-seks-pozi-na-parovite-koi-mislat-deka-vekje-nisto-ne-moze-da-gi-iznenadi-1.jpg
4-seks-pozi-na-parovite-koi-mislat-deka-vekje-nisto-ne-moze-da-gi-iznenadi-2.jpg
4-seks-pozi-na-parovite-koi-mislat-deka-vekje-nisto-ne-moze-da-gi-iznenadi-3.jpg
4-seks-pozi-na-parovite-koi-mislat-deka-vekje-nisto-ne-moze-da-gi-iznenadi-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *