Жена, по 4 деца и развод, на 37 години стана Плејбој модел

Цел живот имала желба да биде модел, а по разводот успеала да си го реализира својот сон.

zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-01.jpg

Фиона Холингсворт (37) од Велика Британија вели дека ѝ се вратила самодовербата откако се развела и затоа одлучила да си ги реализира своите соништа.

Таа го запознала својот сопруг многу млада и на 21 година стапила во брак со него. Добиле 4 деца заедно, но нејзината страст за кариера на модел тлеела со години.

zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-02.jpg

По разводот во октомври 2019 година, се пријавила на натпревар за убавина во костими за капење, а таму ја забележал некој од одговорните во Плејбој, па така започнала нејзината кариера како модел за Плејбој.

zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-03.jpg

Сега, Фиона без проблем позира во провокативно издание и испраќа порака до другите мајки дека никогаш не е доцна за исполнување на своите соништа.

zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-12.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-09.jpg

Правилно или погрешно, проценете вие:

zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-11.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-10.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-08.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-07.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-06.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-05.jpg
zhena-po-4-deca-i-razvod-na-37-godini-stana-plejboj-model-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *