Низ илустрации: Како ни изгледа секојдневието сами и во пар, кога никој не гледа?

Како изгледа љубовта кога никој не гледа? Кои се малите, слатки работи што ги правиме кога ќе останеме на само со партнерот? Или, малите грозни работи во кои уживаме кога сме сами?

niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda-01.jpg

Секојдневието никому не му е совршено, но сите се пронаоѓаме во малите работи кои ги правиме постојано, а за кои ретко зборуваме.

Илустраторката Аманда Олеандер совршено ги прикажува овие ситуации.

Кога сме сами или со партнерот – што се случува зад спуштените завеси на совршениот живот?

Кога сме сами:

niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda15.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda16.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda17.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda18.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda19.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda20.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda14.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda13.jpg

Кога сме во пар:

niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda10.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda11.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda12.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda09.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda08.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda07.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda06.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda05.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda04.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda03.jpg
niz-ilustracii-kako-ni-izgleda-sekojdnevieto-sami-i-vo-par-koga-nikoj-ne-gleda02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *