Свадба на плажа во Пефкохори – невестата има 83 години (фото)

Годините не се пречка за уживање во љубовта – на социјалните мрежи вирално се шират фотки од свадба на плажа во Пефкохори, а посебна е поради тоа што невестата има 83 години, но изгледа одлично!

svadba-na-plazha-vo-pefkohori-nevestata-ima-83-godini-foto-1.jpg

Уште еден доказ дека годините не се пресудни за љубов, среќа и уживање во животот.

Кој вели дека не може да правите свадба во староста? Оваа жена покажува дека животот се живее во целост до последен момент.

На грчка Фејсбук група објавени се фотки од свадба во Пефкохори, а во описот пишува дека невестата е од Англија и има 83 години.

svadba-na-plazha-vo-pefkohori-nevestata-ima-83-godini-foto-002.jpg
svadba-na-plazha-vo-pefkohori-nevestata-ima-83-godini-foto-3.jpg
svadba-na-plazha-vo-pefkohori-nevestata-ima-83-godini-foto-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *