Фото експеримент: Како ќе изгледаат децата од британското кралско семејство за 20 години?

Со помош на компјутерска технологија, направени се слики кои прикажуваат како би можеле да изгледаат децата од британското кралско семејство за 20 години од сега.

foto-eksperiment-kako-ke-izgledaat-decata-od-britanskoto-kralsko-semejstvo-za-20-godini-01.jpg

Принцезата Шарлот се очекува да биде вистинска убавица, а малиот Арчи повеќе ќе наликува на тато Хари.

Принцот Џорџ

foto-eksperiment-kako-ke-izgledaat-decata-od-britanskoto-kralsko-semejstvo-za-20-godini_4.jpg

Принцот Луи

foto-eksperiment-kako-ke-izgledaat-decata-od-britanskoto-kralsko-semejstvo-za-20-godini_3.jpg

Принцезата Шарлот

foto-eksperiment-kako-ke-izgledaat-decata-od-britanskoto-kralsko-semejstvo-za-20-godini_2.jpg

Арчи Харисон – синот на Меган Маркл и Хари

foto-eksperiment-kako-ke-izgledaat-decata-od-britanskoto-kralsko-semejstvo-za-20-godini_1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *