Адел воодушеви на јавно појавување со 44 килограми помалку

adel-voodushevi-na-javno-pojavuvanje-so-44-kilogrami-pomalku-01.jpg

Веќе извесен период целиот свет е воодушевен од драстичната трансформација на Адел. Пејачката усоеа да ослаби неверојатни 44 килограми.

adel-voodushevi-na-javno-pojavuvanje-so-44-kilogrami-pomalku-03.jpg

Ретко објавува фотографии од нејзиниот нов изглед, но сега на едно ТВ појавување ја покажа витката линија во кошула од кадифе.

adel-voodushevi-na-javno-pojavuvanje-so-44-kilogrami-pomalku-04.jpg
adel-voodushevi-na-javno-pojavuvanje-so-44-kilogrami-pomalku-05.jpg
adel-voodushevi-na-javno-pojavuvanje-so-44-kilogrami-pomalku-02.jpg

32-годишната пејачка сними промо материјал во улога на домаќин на шоуто Saturday Night Live.

Погледнете го новиот изглед на Адел:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *