Совршени за есен – 10 секс пози кои вреди да ги испробате доколку сте авантуристички настроени и во добра кондиција (18+)

Есента е како скроена за секс. Ниту премногу студена ниту премногу топла, со дождливи ноќи – практично совршена за останување дома и гужвање на чаршафите.

10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen-01.jpg

Доколку сте авантуристички настроени и сметате дека сте во добра кондициска форма (или барем сакате да ја постигнете), ви ги предлагаме следните 10 секс пози.

Сликите совршено ги појаснуваат:

10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (10).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (9).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (8).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (7).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (6).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (5).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (4).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (3).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (2).jpg
10-seksualni-polozbi-sovrsheni-za-esen (1).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *