Хулахопки со лош дезен и уште 7 работи кои ви додаваат години на изгледот

Погрешен избор на накит или фармерки, може да направат голема разлика во вашиот изглед.

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-01.jpg

Од лошо избрани хулахопки до погрешен крој на фармерки, што ви додава години во изгледот?

Кои модни грешки ве претвораат во „тетка“ предвреме?

Хулахопки со лош дезен

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-09.jpg

Карирани сакоа или костими

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-08.jpg

Градници без интересни детали

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-07.jpg

Ретро кошули

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-06.jpg

Фармерки со крој кој не ви прилега на телото

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-05.jpg

Фустани кои визуелно ви додаваат килограми

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-03.jpg

Чевли на платформа

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-04.jpg

Накит со големи камења или пластични детали

hulahopki-so-losh-dezen-i-ushte-7-raboti-koi-vi-dodavaat-godini-na-izgledot-10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *