20 најпопуларни имиња за бебиња во 2020-та

Листата за најпопуларни детски имиња во светот за оваа година е објавена на порталот „Nameberry“.

20-najpopularni-iminja-za-bebinja-vo-2020-ta-01.jpg

Можеби ќе добиете инспирација и за вашите малечки.

10 најпопуларни светски женски имиња во светот за 2020:

1. Луна

2. Оливија

3. Аурора

4. Елеонор

5. Исла

6. Шарлот

7. Ава

8. Евелин

9. Офелија

10. Амелија

10 најпопуларни имиња за момчиња:

1. Мајло

2. Ашер

3. Оливер

4. Џек

5. Леви

6. Теодор

7. Џаспер

8. Атикус

9. Арло

10. Лео

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *