Сите детали за рајскиот роденденски одмор на Ким Кардашијан на Тахити (фото)

Тиркизно сина вода и низа забавни активности, која од нив облече танга бикини, а која животниски принт… Како се забавуваат на одмор сестрите Кардашијан – Џенер?

site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-01.jpg

Ким Кардашијан и нејзините сестри не сопираат со прикачување на фотографии од рајскиот одмор на Тахити по повод нејзиниот 40-ти роденден.

Тие се во луксузниот ресорт The Brando Resort и не се воопшто загрижени за критиките околу тоа дека патуваат среде пандемија.

site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-03.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-05.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-04.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-02.jpg

Наводно одморот ќе ја чини Ким околу 1 милион долари.

Групата од нешто помалку од 30 луѓе леташе со приватен џет до островот на кој има 35 луксузни вили со приватни базени.

Од кино на плажа до кајакарење, како се забавуваа атрактивните сестри Кардашијан – Џенер и нивната мајка Крис Џенер:

site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-06.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-24.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-23.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-22.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-21.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-20.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-19.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-18.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-17.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-16.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-15.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-14.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-13.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-12.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-11.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-10.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-09.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-08.jpg
site-detali-za-rajskiot-rodendenski-odmor-na-kim-kardashijan-na-tahiti-foto-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *