Пријатели го креирале „најлошото“ сместување на Airbnb – им се јавиле многу заинтересирани

Дали би спиеле на душек среде поле под отворено небо? Некои луѓе очигледно да, тие наседнаа на замката на тројца пријатели.

prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-01.jpg

Група пријатели на шега се договориле да го креираат „најлошото“ сместување на AirBnB.

Ставиле душек на поле во близина на Лондон и интересно е што имало интерес за него.

prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-02.jpg

Нивното смесување е само душек ставен среде поле под дрво и ноќна масичка покрај него, со две чаши вода и ламба која не е приклучена никаде.

Тројцата пријатели биле изненадени кога почнале да ги контактираат луѓе кои биле заинтересирани да престојуваат во ова уникатно сместување.

prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-04.jpg

Поради ненадејниот интересот велат дека ќе размислат во иднина навистина да лансираат нешто вакво.

Фотки од „најлошото“ сместување на AirBnB:

prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-03.jpg
prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-05.jpg
prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-08.jpg
prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-07.jpg
prijateli-go-kreirale-najloshoto-smestuvanje-na-airbnb-im-se-javile-mnogu-zainteresirani-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *