Парис Хилтон на тротинет, Џенифер Гарнер за „по дома“: Фото докази дека и ѕвездите се само „обични“ луѓе

Парис Хилтон обожава да се вози со својот тротинет, а Ванеса Хаџенс е внимателна и често носи визир на себе.

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-01.jpg

Кои од ѕвездите се возат со јавен превоз, кои се „навлечени“ на одбојка на плажа, а кои секогаш ја почитуваат препораката да се носи маска?

Што прават ѕвездите во секојдневието:

Кејти Холмс

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-11.jpg

Крис Пајн

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-03.jpg

Ребел Вилсон

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-15.jpg

Џон Леџенд и Криси Тајген

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-04.jpg

Чејс Крафорд

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-02.jpg

Парис Хилтон

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-19.jpg

Џенифер Лопез

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-08.jpg

Ники и Парис Хилтон

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-12.jpg

Ванеса Хаџенс

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-17.jpg

Хајди Клум

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-06.jpg

Оливија Палермо

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-13.jpg

Алесандра Амброзио

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-20.jpg

Ема Вотсон

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-14.jpg

Дру Баримор

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-05.jpg

Каја Гербер

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-10.jpg

Никол Шерцингер и Том Еванс

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-16.jpg

Џастин и Хејли Бибер

kejti-holms-vo-metro-djenifer-garner-za-po-doma-foto-dokazi-deka-i-dzvezdite-se-samo-obichni-lugje-09.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *