Смешна компилација: Како изгледаат кучињата кога ќе ги касне пчела? (фото)

Ако некогаш сте имале убод од пчела, тогаш знаете дека некогаш се појавуваат и отоци. Но, отоците што им се појавуваат на кучињата можат да бидат навистина смешни, иако тоа што им се случува е малку тажно.

smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-01.jpg

Најпрво да нагласиме – ако вашето куче има убод од пчела, најдобро е веднаш да го однесете на ветеринар, во случај да е алергично на убоди од пчели и други инсекти.

Обично кучињата се обидуваат да ја изедат пчелата, па најчесто добиваат убоди на устата и на главата. А, отоците што се јавуваат се толку големи, што на кучињата целосно им се менува обликот.

Фотки од кучиња кои изгледаат смешно откако ќе ги касне пчела:

smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-02.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-03.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-04.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-05.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-06.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-07.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-08.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-09.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-10.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-11.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-12.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-13.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-14.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-15.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-16.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-17.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-18.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-19.jpg
smeshni-fotografii-od-kuchinja-koi-imaat-ubod-od-pchela-20.jpg

Извор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *