Прославиле 60 години брак облечени во истиот фустан и одело од свадбата (фото)

И кога не ги познавате луѓето, ваквите приказни знаат да ви го стоплат срцето. Лусил и Марвин неодамна прославиле 60 години во брак.

proslavile-60-godini-brak-obleceni-vo-istiot-fustan-i-odelo-01.jpg

Интересно е тоа што тие ја облекле истата облека која ја носеле на свадбата во 1960-та година. Добро е кога те собира истото одело и невестински фустан од пред 60 години, нели? 

proslavile-60-godini-brak-obleceni-vo-istiot-fustan-i-odelo03.jpg
proslavile-60-godini-brak-obleceni-vo-istiot-fustan-i-odelo02.jpg
proslavile-60-godini-brak-obleceni-vo-istiot-fustan-i-odelo01.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *