Тренинг за стомак кој освен што обликува стомачни, ја намалува и подуеноста (видео)

Првите резултати се забележуваат после само 7 дена, па ова нека ви послужи како мотивација.

trening-za-stomak-koj-osven-sto-oblikuva-stomacni-ja-namaluva-i-poduenosta-001.jpg

Подуеноста и грчевите во стомакот може да настанат како последица од неправилна исхрана или насобран стрес – две работи кои периодов ги имаме во изобилие.

Во рок од 1 недела може да си помогнете со едноставен тренинг, кој освен што гарантира слабеење во пределот на стомакот и дефиниција на мускулите, ја ослободува и подуеноста.

Потребни се само 10 минути дневно:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *