6 пози кои треба да ги пробате после подолга пауза од секс (18+)

6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-001.jpg

Понекогаш, намерно или ненамерно, од икс причини може да помине подолг период без секс во врската или бракот.

Ако сте решени дека немањето секс не сакате да ви премине во рутина, постојат 6 пози со кои може да се „вратите во форма.“

6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-1.jpg
6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-2.jpg
6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-3.jpg
6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-4.jpg
6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-5.jpg
6-pozi-koi-treba-da-gi-probate-posle-podolga-pauza-od-seks-6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *