Инстаграм vs. реалност – инфлуенсерка ја прикажува вистината зад совршените фотки

Една девојка од Тајланд која е модел прави забавни фото-споредби со кои открива што се случува зад нејзините совршени фотографии.

instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin01.jpg

Веќе на сите ни е јасно дека Instagram е место каде што сите се обидуваат да се прикажат во совршено светло.

Истовремено, неретко забораваме дека работата на инфлуенсерите е да прават совршени Instagram фотки, па многу луѓе го споредуваат својот живот со нивниот, а ова прави да се чувствуваат лошо.

За среќа, сè повеќе инфлуенсери се обидуваат да ни ја покажат и реалноста зад нивниот „онлајн живот“, докажувајќи дека совршенството сепак не постои.

Истото го прави и една девојка од Тајланд која е модел. Младата девојка, позната како Виенадол, објавува фотографи како и секоја инфлуенсерка, но објавува и смешни фотографии на кои открива како изгледа во реалноста.

Како и многу други, и таа користи разни алатки за уредување на фотографиите, но ги објавува и фотографиите на кои изгледа како и секоја нормална девојка.

Погледнете дел од најинтересните фотографии од нејзиниот „Instagram vs. реалност“ проект:

instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-02.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-03.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-04.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-05.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-06.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-07.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-08.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-09.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-10.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-11.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-12.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-13.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-14.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-15.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-16.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-17.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-18.jpg
instagram-vs-realnost-influenserka-otkriva-shto-se-krie-zad-sovrshenite-fotki-na-zabaven-nachin-19.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *