Слаби vs. девојки со облини: Две Русинки покажуваат како им стојат исти модни парчиња

Ако знаете како да ги износите парчињата, тогаш бројот на килограми и типот на тело не влијаат на вашиот изглед.

slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-01.jpg

Марина Каменскаја од Русија е девојка со облини која верува дека секоја жена е убава и модерните парчиња не се создадени само за слаби девојки.

Таа на својот Инстаграм профил со една своја слаба другарка прави споредба „XL vs. XS“ и покажува како стојат истите модни парчиња на различен тип на тела.

Фотки од серијалот „XL vs. XS“:

slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-11.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-08.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-06.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-05.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-14.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-13.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-12.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-10.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-09.png
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-07.jpg
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-04.png
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-03.png
slabi-vs-devojki-so-oblini-dve-rusinki-pokazhuvaat-kako-im-stojat-isti-modni-parchinja-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *