Поинаква, но моќна: Божиќната реклама на Coca-Cola за 2020 (видео)

Таа ја носи магијата на празниците, но оваа 2020 година ни ја носи и вистинската порака. Магичната реклама на Coca-Cola ќе ви помогне при двоумењето што да подарите годинава.

poinakva-no-mokjna-bozhikjnata-reklama-na-coca-cola-za-2020-video-01.jpg

Coca-Cola е бренд кој секоја година традиционално објавува магична божиќна реклама. Кога ќе го видиме препознатливиот камион на Coca-Cola, тогаш почнува да се чувствува магијата на празниците.

Оваа 2020 година таа е поинаква, но токму тоа ни е потребно за да сфатиме што навистина е важно во животот.

„Овој Божиќ дадете нешто што само вие можете да го дадете“, е пораката на Coca-Cola годинава. Некои работи немаат цена како што е времето, емоциите, посветеноста… Подарете го токму тоа на саканите годинава.

Реклама на Coca-Cola за 2020:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *