Тест низ едно прашање: Која од жените држи туѓо дете?

Тестот кој се прави за помалку од минута ќе ви помогне да разберете каква ви е релацијата со другите луѓе и какви односи негувате во текот на животот.

test-niz-edno-prasanje-koja-od-zenite-drzi-tugjo-dete-01.jpg

Треба само да одговорите на следното прашање:

Која од жените не е мајка на детенцето кое го држи?

test-niz-edno-prasanje-koja-od-zenite-drzi-tugjo-dete-001.jpg

Ако ја одбравте жената број 1

Вие сте човек со малку пријатели, но кога ќе почувствувате близина со некого, правите сè што е во ваша моќ за да ја направите личноста среќна. Го цените личниот простор и не дозволувате никој да ви го наруши мирот.

Кога имате тешки животни предизвици и проблеми, сакате да размислувате и барате решение сами. Семејството и пријателите секогаш знаат дека 100% можат да се потпрат на вас.

Сепак, знаете да се жртвувате премногу за луѓе кои не би го направиле истото за вас.

Ако ја одбравте жената број 2

Вие сте човек кој ја има усовршено способноста за слушање. Секогаш сте добра потпора на луѓето и не можете предолго да држите лутина. Добро се снаоѓате со секаков тип на луѓе, па затоа имате многу пријатели.

Почитувани сте и помеѓу колегите, иако понекогаш знаете премногу да избрзате со приврзувањето и отворената комуникација за емоциите, па предоцна да сфатите дека сте направиле грешка.

Ако ја одбравте жената број 3

Вие сте смирен човек со кој луѓето уживаат да разговараат. Верувате дека пријателствата се многу важни во животот и сакате да се поврзувате со различни луѓе.

Подготвени сте за компромис, дури и со непријателот. Не сакате кога луѓето се несреќни и незадоволни во ваша околина.

Сепак, некогаш знаете да биде импулсивни и за мала ситница да прекинете било каква комуникација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *